Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Bandırma Kırmızı adım adım 2. lige gidiyor

Bandırma Kırmızı adım adım 2. lige gidiyor

Türkiye Basketbol 3.Ligi'nde son dört takım arasına kalarak Yükselme Grubunda mücadele etmeye hak kazanan gençlerimiz Bandırma Kırmızı`da hedef 1 senelik aranın ardından Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne yükselmek. İki etapta oynanacak karşılaşmaların birinci e

Türkiye Basketbol 3.Ligi'nde son dört takım arasına kalarak Yükselme Grubunda mücadele etmeye hak kazanan gençlerimiz Bandırma Kırmızı`da hedef 1 senelik aranın ardından Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne yükselmek. İki etapta oynanacak karşılaşmaların birinci etabı Kütahya'da oynanacak ve www.tbftv.orgadresinden canlı yayınlanacak.
Türkiye Basketbol 2.Lig'ine yükselme yolunda emin adımlarla yürüyen Bandırma Kırmızı Basketbol takımı Zirve Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ve FMV Işık ile birlikte son dört takım arasına kaldı. Kütahya ve Eskişehir'de oynanacak iki etaplı karşılaşmaların birinci etabı için Kütahya'ya gidecek olan Bandırma Kırmızı burada 3 maç oynayacak. Ardından Eskişehir'de ikinci etap karşılaşmaları yapacak olan gençlerimiz burada da 3 maç oynayıp maçlarını tamamlayacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk iki sırada yer alan takımlar Türkiye Basketbol 2.Ligi'ne yükselecek.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı