Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma festivale hazırlanıyor

Bandırma festivale hazırlanıyor

Bandırma Belediyesi organizasyonunda bu yıl 26. kez düzenlenecek Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinde, kültür ve sanatın her dalından önemli misafirlerin yer alacağı ve birbirinden keyifli etkinlerin halkımızla buluşacağı rengare

Bandırma Belediyesi organizasyonunda bu yıl 26. kez düzenlenecek Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinde, kültür ve sanatın her dalından önemli misafirlerin yer alacağı ve birbirinden keyifli etkinlerin halkımızla buluşacağı rengarenk bir festival gerçekleştirileceği bildirildi.
Festivalin ilk günü, şarkılara yaptığı Türkçe düzenlemelerini büyük beğeniyle dinlediğimiz ve pek çok Türkçe şarkının da bestecisi olan Yunan şarkıcı Despina Vandi Bandırma Cumhuriyet Meydanına kurulacak sahnede halkla buluşacak.
Aşka Yürek Gerek”, Seni Severdim” gibi unutulmaz şarkılarıyla tanınmış sanatçı, festivalimizin uluslararası boyutuna renk katacak.
İkinci gün Cumhuriyet Meydanında, Boş Bardak” parçasıyla müzik piyasasını sallayan ve keyifle dinlediğimiz pek çok sevilen şarkının bestecisi Fettah Can sahne alacak.
Festivalin 3. gününde, ülkemizde Rock müziğin önemli temsilcilerinden aynı zamanda Soğuk Odalar" şarkısıyla hafızalara kazınan Emre Aydın, saat 21:30'da Cumhuriyet Meydanı'nda hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak.
Kapanış konseriyle, Türk Pop müziğinin yıldızlarından Bengü Cumhuriyet Meydanı'nı sallayacak.
26. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde yaşanacak yıldızlar geçidine şahit olmak isteyenler her gece 21:30 da Cumhuriyet Meydanı'na davet edildi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli