Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Devlet Hastanesi'ne Altın Stetoskop” ödülü

Bandırma Devlet Hastanesi

Bandırma Devlet Hastanesi'ne bir ödül daha verildi. Başhekim Muzaffer Şenveli, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, Sağlık Bilişim Zirvesi”nde, kamu hastaneleri arasında, Altın Stetoskop Dijital Hastane” ödülünü aldı

Bandırma Devlet Hastanesi'ne bir ödül daha verildi. Başhekim Muzaffer Şenveli, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, Sağlık Bilişim Zirvesi”nde, kamu hastaneleri arasında, Altın Stetoskop Dijital Hastane” ödülünü aldı. Sağlık Bilişim Derneği tarafından beş alanda verilen ödüllerden biri olan ülkenin en iyi dijital hastanesi ödülünü alan Bandırma Devlet Hastanesi'nin Başhekimi Uzman Doktor Muzaffer Şenveli, çok iyi bir ekip çalışması yaparak hastaneyi bugünkü konumuna ulaştırdıklarını belirtirken, şunları söyledi:
Hastaneyi devraldığımızda, ülkemizin problemli 2-3 hastanesinden biriydik. Ancak çok iyi bir ekip çalışması gerçekleştirdiğimiz gibi kurumumuzu, çağdaş her çeşit araç-gereçle yeniledik. Bu arada organ nakli konusunda ülkenin ilk 10 hastanesi arasında yer alıyoruz. Hastanemize kazandırmak istediğimiz kalp damar cerrahisi ve anjiyo merkezi de, Sağlık Bakanlığı komisyonundan geçti. Böylece, ülkemizde ilk kez bir ilçe olarak bizde kalp damar cerrahisi ve anjiyo merkezini kuracağız. Bu ünitemiz, yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak. 2-3 yıl içinde hastanemizin, Çanakkale, Bursa ve Balıkesir illerinin en verimli hastanesi durumuna geleceğine inanıyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli