Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma´dan yükselen ses:

Bandırma´dan yükselen ses:

Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Demirezen: ?Uyuşturucu, kaderimiz değildir?

Bandırma´da Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği´nce cumartesi günü düzenlenen etkinlikte uyuşturucunun zararları basın açıklaması ve tiyatro gösterisiyle sergilendi. Cumhuriyet alanında gerçekleşip, gençler ve ailelerinin yer aldığı etkinlik ilgiyle izlendi.
Mustafa Kocataş´ın başkanlığındaki Eğitim-Sen Bandırma Temsilciliği ile Erhan Elmastaş´ın başkanlığındaki Bandırmaspor Kulübü, bayan hentbol takımının da destek verdiği etkinlikte konuşan Bandırma Çınarlı Çağdaş Gençlik Derneği Başkanı Eyüp Demirezen, son yıllarda, madde bağımlılarının sayısında endişe verici bir artış görüldüğüne dikkat çekerken, şunları söyledi:
?Ne kadar keskin ölümler yaşansa da, çeşitli mücadele yolları geliştirilse de, uyuşturucu belası canımızı, canlarımızı yakmayı sürdürüyor. Yaşam-larımızı gözümüzü bile kırpmadan feda edebileceğimiz evlatlarımızı, uyuşturucuya kurban etmeyelim. Gelin, birlikte mücadele edelim. Gençlerimizi, bağımlı oldukları için dışlamayalım. Onlara el uzatalım. Birlikte çözüm yolları arayalım. Platformlar kuralım. Uyuşturucu, kaderimiz değildir. Gençlerimizin, uyuşturucuyla tanışmalarını engelleyelim. Biz, Bandırma olarak bunu yapabiliriz. Gerçekleştirmemiz gereken tek şey, el ele verip, güzel bir gelecek için tek vücut olmaktır.?
Uyuşturucu kullanma yaşının giderek düştüğüne işaret eden Demirezen, bu konuda devlete, sivil toplum kuruluşlarına ve aktivistlere önemli görevler düştüğünü sözlerine ekledi.
Uyuşturucuya karşı çeşitli pankartların taşındığı etkinlik sırasında, Çınarlı Mahallesi gençlerinden oluşan ?ritim saz grubu? da bir gösteri sundu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma yükselen
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false