Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´dan da şehidimiz var

Bandırma´dan da şehidimiz var

Öğrenciliği Bandırma´da geçen genç kız da yaşamını yitirdi

Ankara Çankaya´daki bombalı saldırıda, Bandırma da bir şehit verdi. Aslen Susurluk´un Ümiteli Köyü´nden olup, ailesi yıllar önce Bandırma´ya yerleşen astsubay Mehmet Kutlu, servis otobüsünün içinde yaşamını yitirdi. 33 yaşında, evli ve iki çocuk babası olan Kutlu, 19.02.2016 Cuma günü, Bandırma Haydarçavuş Camisi´nde, öğle namazının ardından, askeri törenle Bandırma Şehitliği´nde toprağa verilecek.

AİLEYE ZİYARET

Bu arada, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Reşit Çelenk ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Günaydın Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Şen Kardeşler Apartmanı, No: 27´de oturan şehit Mehmet Kutlu´nun annesi Remziye Kutlu ile  dairenin hemen karşısında, 28/3´te oturan eşinin babaannesi Hatice Gezen´i ziyaret ederek, baş sağlığı dilediler. Genelkurmay Başkanlığı Foto Film Merkezi Komutanlığı´nda görevli Mehmet Kutlu´nun eşi Seda Kutlu´nun ev hanımı olup, Kutlu ailesinin 4 yaşında ve 7.5 aylık iki kız çocukları bulunduğu öğrenildi.

Ankara´daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren Mehmet Kutlu´nun ağabeyinin de hâlen güneydoğuda astsubay olarak görev yaptığı, babalarının ise uzun süre önce yaşamını yitirdiği, Kutlu´nun, 10 yaşında yetim kaldığı bildirildi.

BANDIRMA´DA OKUYAN GENÇ KIZ DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Yine, önceki yıllarda, Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde eğitim-öğretim gören Berna Atmaca da, Ankara´daki terör saldırısında yaşama veda etti.

Bandırma´da öğrenim gördüğü dönemde, Bandırma Belediyesi öğrenci konuk evinde kalan genç kızın, 1,5 ay önce Vakıfbank´ın, Ankara şubesinde göreve başlayıp, yeni evli olduğu öğrenildi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma şehidimiz
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı