Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma'da Kitap ve Oyuncak Kumbarası Hizmete Girdi

Bandırma

Bu kumbarada oyuncak ve kitap birikiyor...

Bu kumbarada oyuncak ve kitap birikiyor...
Bandırma Belediyesi ve Ticaret Borsası Kadın Girişimciler işbirliği ile hazırlanan "Paylaşım Noktası Oyuncak Ve Kitap Kumbarası" hizmete sunuldu.
Paylaşım Noktasının açılışında Belediye Başkanı Dursun Mirza Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin Belediye Meclis Üyesi Gönül Özdemir ve Ticaret Borsası Kadın Girişimciler yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
İhtiyaç fazlası kitap ve oyuncakların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılması amacıyla Cumhuriyet meydanına yerleştirilen Paylaşım Noktası kumbarasının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza: `Belediyemiz, Ticaret Borsası Kadın Girişimcileriyle birlikte hazırladığımız Paylaşım Noktası kumbaramızı Cumhuriyet Meydanı`na yerleştirdik. Farkındalık oluşturabilmek, bu duyarlılığı aktarabilmek ve paylaşımı sağlayabilmek adına biz Kitap ve Oyuncak Kumbarası'nı hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından beğenileceğini düşündüğümüz bu çalışmamızın yaygınlaştırılmasını sağlayacağız. Kumbarada biriken kitap ve oyuncaklar Ticaret Borsası Kadın Girişimciler tarafından ihtiyaç sahibi çocuk ve okullara verilecek. Tüm hemşerilerimizi bu güzel yardımlaşmaya davet ediyor, emeği geçen Ticaret Borsası Kadın Girişimcilerimize ve Meclis Üyemiz Gönül Özdemir`e teşekkür ediyorum.` dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli