Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Bandırma'da Engelliler Haftası kutlandı

Bandırma

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlama Projesi kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlama Projesi kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası Kutlama törenine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve eşleri ile Milli Eğitim Müdürü Sadettin Pircioğlu, kurum ve kuruluş müdürleri , okul müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören saygı duruşu ve ardından İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Ali Mantı yaptı.
Program yapımcılarını kutlayıp teşekkür eden Kaymakam Mantı, Bu haftamızın engellerin bir nebze de olsa kaldırıldığı bir hafta olması dileklerimle Bandırmamız her yönden olduğu gibi sosyal etkinliklerde de kendisinde devamlı bir fark bulunduran aynı zamanda yapmış olduğu işin idrakinde olan ve neyi ne için yapmasını yaptığını bilen bir ilçe. Her zaman söylüyoruz adı ilçe ama ufku ile yaptıklarıyla ve yapacaklarıyla birçok illerden daha büyük olan bir ilçemiz. Bu büyüklüğünü ekonomik sosyal ve kültürel farklılıklarıyla da yerine getiriyor getirmeye de devam edecektir. Biz insanların fiziki engellerinin engel olmadığına inanan bir toplumuz. Önemli olan zihinlerimizde ve beyinlerimizde kireçlenmeler ve engellemeler olmasın. Aramızda bir takım farklılıklar ve kategorizasyonlar tabi bulunacak ama hiçbir zaman farklılıklar ayrılık değildir, farklılıklar zenginliktir.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli