Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok!

Bandırma’da uyuşturucuya geçit yok!

Bandırma’da uyuşturucu mücadelesinde önemli yol alındı.

Bandırma’da uyuşturucu mücadelesinde önemli yol alındı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, “Ülke genelinde süren uyuşturucu mücadelesi konusunda biz de elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Sık sık nokta operasyonlar düzenliyoruz. Okul önlerinde önlemlerimizi sıkı bir şekilde almayı sürdürüyoruz” dedi.

Uyuşturucu ve metamfetamin maddesiyle mücadeleye İçişleri Bakanlığının da büyük önem verdiğine dikkati çeken Demirdaş, şunları söyledi:

“Bandırma’da uyuşturucu ile mücadelemize Balıkesir Valimiz ve Bandırma Kaymakamımız da her çeşit desteği veriyor. Her geçen gün metamfetamin başta olmak üzere uyuşturucu mücadelesinde önemli sonuçlar alıyoruz. Bu maddenin satışı ve kullanımı konusunda önemli ölçüde azalmalar olduğunu görüyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeye kararlıyız.”

Demirdaş, Bandırma’da asayiş olaylarının genelde az olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Emniyet teşkilatı olarak büyük bir özveriyle elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Bu arada Bandırma’da yaşayan vatandaşlarımızın de eğitimli, bilinçli ve medeni olmaları da bizler için önem taşıyor. Onlara da polisimize yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz. Kapımız, tüm vatandaşlarımıza her zaman açıktır” diye konuştu.

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ uyuşturucuya geçit !
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı