Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma’da Hastanede ücretsiz çay ve su dağıtımı

Bandırma’da Hastanede ücretsiz çay ve su dağıtımı

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan kantinin boşaltılması ve vatandaşların mağdur olmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi devreye girerek alanda Büyükşehir’e bağlı Fırıntaş şirketi aracından ücretsiz çay

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan kantinin boşaltılması ve vatandaşların mağdur olmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi devreye girerek alanda Büyükşehir’e bağlı Fırıntaş şirketi aracından ücretsiz çay ve su dağıtımına başlandı.   
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, hastanede yaşanan sorunu Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini belirterek aracın 3 günden bu yana sabahtan akşama kadar hizmet verdiğini kaydetti.   
Doğan, “Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın bu süreçte mağdur olmaması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fırıntaş arabamız ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Bandırma halkı adına Yücel Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamanın kantin ihalesi yapılarak yeni işletmecinin hizmet vermeye başlayacağı güne kadar devam etmesi bekleniyor. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı