Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmada Hadise rüzgarı

Bandırmada Hadise rüzgarı

23. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Hadiseyi yaklaşık 50 bin kişi izledi.

23. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Hadise`yi yaklaşık 50 bin kişi izledi.
Geçtiğimiz günün akşamı Bandırma Cumhuriyet Meydanı`ndaki konseri Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Kaymakam Ali Mantı`nın da aralarında olduğu yaklaşık 50 bin kişi takip etti. Saatler önce meydanı dolduran hayranları, Hadise`nin sahneye çıkmasıyla kendinden geçti. Yaklaşık 3 saat süren konser sırasında zaman zaman izdiham yaşandı. Kalabalıktan baygınlık geçirenlere, alandaki sağlık ekipleri müdahale etti.
Polis ekipleri ile birlikte 250 özel güvenlik görevlisinin görev aldığı konser öncesi Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, festivale sponsor olan 20 şirkete teşekkür plaketi verdi.
Konserde Hadise`nin şarkılarıyla kendinden geçen hayranları, unutulmaz bir gece yaşadı. Konserin sonunda Belediye Başkanı Sedat Pekel, ünlü şarkıcıya çiçek ve plaket verdi. Gece, havai fişek göste risiyle renklendi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı