Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmada fırın denetimlerine devam

Bandırmada fırın  denetimlerine devam

Bandırmada fırın denetimleri aralıksız sürüyor.

Bandırma`da fırın denetimleri aralıksız sürüyor.
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, vatandaşların düzenli ve güvenli bir kentte yaşamasını sağlamak amacıyla denetim çalışmalarına özel bir önem verdiklerini kaydetti.
Belediye zabıta ekiplerince belirli aralıklarla işyerlerinin denetlendiğini belirten Pekel, "Gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinin denetiminde çok hassas davranıyoruz. Bu kapsamda fırınlarda yapılan denetimlerde gerekli uyarılar yapılıyor" dedi.
Halk sağlığı için gıda üretim tesislerinin denetim çalışmalarını titizlikle sürdüren zabıta ekiplerinin 24 saat görevleri başında olduğunu ifade eden Pekel, özellikle gıda maddesi üretim ve satışı yapan işyerlerini titizlikle takip ediliyor hatırlatmasında bulundu.
Pekel, konu ile ilgili açıklamasında şöyle konuştu: "Bu kapsamda, belirli periyodlarla şehirdeki fırınlarda denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü`ne bağlı ekipler 41 fırında denetim yaptı. Denetimler sırasında, fırınların temizlik ve düzen konusunda belirlenen kurallara uygun üretim yapıp yapmadığı kontrol edildi. Ayrıca fırınların gerekli yasal evraklarının eksiksiz olup olmadığı incelendi. Denetimler sonrası kurallara uymadığı belirlenen fırınlara, Belediye İdari Yaptırım Yönetmeliği gereğince yazılı uyarılar yapıldı. Daha sonra yapılacak denetimlerde belirtilen eksikleri gidermeyenler hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli