Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma’da da görev yapan yarışmacının anısı duygulandırdı

Bandırma’da da görev yapan yarışmacının anısı duygulandırdı

ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılan Canan Esin Sağlam, başta Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanlığı...

ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılan Canan Esin Sağlam, başta Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanlığı olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ambulans uçaklarında görev aldığını ve mesleği gereği yaralı askerlere ilk müdahaleyi yaptığını belirtti.
GATA’yı, Hava Tabip Teğmen olarak bitirdiğini belirten yarışmacı, pratisyenlik sürecini Bandırma F-16 Üssü’nde yaptığını ve uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ambulans uçaklarında görev aldığını söyledi.
Yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun, “Havada yaşadığınız ilginç bir olay var mı?” sorusu üzerine, “Makedonya’dan yaralı uzman çavuşları getirmiştik. Yabancı dil bilmedikleri için orada dertlerini anlatamamışlar. Beni görünce çok mutlu oldular. Başarıyla nakletmiştik. Havada hayati tehlikesi olan kişileri döndürdüğümüz zamanlar oldu. Gazilerimizi taşırken, bir abla şefkatiyle ellerini tutarak, ‘Vatan sana minnettar, şimdi topraklarımıza gidiyoruz’ diyordum. Onların da bunu duyunca tansiyonları ve nabızları düzeliyordu” dedi.
Sağlam’ın Türk askerleriyle olan anısı, sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nu duygulandırdı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı