Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmada Cumhuriyet Şölenine büyük ilgi

Bandırmada Cumhuriyet Şölenine büyük ilgi

Bandırma Kent Konseyi-Belediye Başkanlığı-Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyet şöleni büyük ilgi gördü.

Bandırma Kent Konseyi-Belediye Başkanlığı-Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Cumhuriyet şöleni büyük ilgi gördü. Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen kutlamalarda, önce Migros önünden, fener alayı ve belediye bandosu eşliğinde yapılan yürüyüşe yüzlerce kişi katılarak destek verdi. Yürüyüşe Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı da katıldı. 
Yürüyüş boyunca AKP Hükümeti`ni eleştiren sloganlar atıldı, "Andımız" okundu. Bandırmaspor`un fanatikler grubunun da katıldığı yürüyüş, Cumhuriyet alanında sona erdi. 
Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç ve Belediye Başkanı Sedat Pekel`in konuşmalarının ardından belediye bandosu konser verdi. Daha sonra Sazfak Topluluğu`nun gösterisi gerçekleşti. Kutlamalar, "Beyaz Karga"nın konseri ve Ufuk Karakoç`un türkü şöleni ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli