Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırmada CHPye toplu katılım yaşandı

Bandırmada CHPye toplu katılım yaşandı

Türkiyenin Birleştirici Gücü sloganıyla seçimlere giren CHP, katılımlarla Bandırmada gücüne güç katıyor.

"Türkiye`nin Birleştirici Gücü" sloganıyla seçimlere giren CHP, katılımlarla Bandırma`da gücüne güç katıyor.                       
Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bandırma CHP`ye, Bandırma DSP örgütünden ve çeşitli partilerden yaklaşık 150 kişilik bir grup katıldı.
Şölen havasında geçen katılım törenine CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. DSP İlçe Başkanlığından ayrılarak CHP`ye katılan Halil Ünlü ve arkadaşlarına Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay tarafından rozetleri takıldı.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça törende yaptığı konuşmada, çağrılarının CHP dışındaki Atatürkçü, cumhuriyetçi, demokrat, laik, bu ülkenin değerlerine bağlı temiz toplum ve barış isteyenlere olduğu belirterek, "Bu çağrı demokrasi cephesi oluşturma çağrısıdır. DSP`li arkadaşlarımızın bu gün Türkiye`nin birleştirici gücü CHP`ye katılması önemlidir" dedi.
Havutça, AKP`ye oy verenlere karşı bir düşmanlık kimsenin beslemediğini, bu söylentilerin AKP`li yöneticilerin kara propagandası olduğunu dile getirip, "Bizim düşmanımız AKP`ye oy veren vatandaşlarımız değil, bizim halkımıza düşman olabileceğimiz düşünülebilir mi? Bugün ülkeyi kindar ve dindar diye bölen, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük hırsızlığını yapan AKP hükümetinden hesap sormaktır" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli