Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmada cadde ve sokaklar onarılıyor

Bandırmada cadde ve sokaklar onarılıyor

Bandırmadaki bozuk yolların onarımına başlandı.

Bandırma`daki bozuk yolların onarımına başlandı.
Bandırma Belediyesi`ne bağlı Fen İşleri Ekipleri ilçedeki cadde ve sokaklarında yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeden yerine getiriyor. 
Devam eden çalışmalar kapsamında Büyük Levent Caddesi`nin Kayacık ve Nato tarafında yer alan bölümde asfaltlama çalışmaları yürütülüyor.
Ekipler bu bölümde yer alan 225, 226, 227, 229, 231 ve 233 nolu sokakların tümünde asfaltlama çalışmalarını tamamlarken aynı zamanda yapılan çevre düzenlemesiyle yeni yollar ve sokaklar oluşturularak halkımızın hizmetine sunuluyor.
Belediye ekiplerinin bu noktada sürdürdüğü asfaltlama ve yol yapım çalışmaları mahalle sakinleriyle birlikte takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi`nin kentimizde uzun yıllar hiçbir şekilde hizmet gitmeyen her noktasında hizmet götürdüklerini ifade ederek bu hizmet yarışını ara vermeden sürdüreceklerini söyledi.
Mirza, "Bandırma`nın yerel yönetimi olarak kentimizin birçok noktasında ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Levent Mahallesi sınırları içersinde, Dutliman Yolu`nun Nato tarafında kalan alanda ekiplerimiz yol yapım çalışmalarında son aşamaya geldi. Uzun yıllar tozdan çamurdan sıkıntı yaşamış, yolları ve sokakları yapılmamış olan bu vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Burada ikamet eden vatandaşlarımızda bu çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti bizlere iletiyorlar. Bizlere verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı