Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmada ADD Çınar gibi

Bandırmada ADD Çınar gibi

ADD Bandırma Şubesi, bir kez daha Melih Çınar ekibine emânet

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi`nde yönetim bayrağı bir kez daha Melih Çınar`ın elinde. 550 üyeye sahip derneğin lokalinde, Cihangir Dündar`ın divan başkanlığı, Necmi Kabakçı ve Sıdıka Irmak`ın yazmanlıklarında gerçekleştirilen genel kurulu, CHP Balıkesir İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Göçmez ve Hüsnü Atay, Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) Genel Sekreteri Mehmet Tüm de izledi. Genel kurula Belediye Başkanı Sedat Pekel, ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan ve ADD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Ege sorumlusu Seval Nazan Keskin de kutlama mesajı gönderdi.
Genel kurul, 1994 yılından beri ADD Şube Başkanlığını yürüten Melih Çınar`ın açış konuşmasıyla başladı. Ardından çalışma raporunu Merâl Dündar, hesap raporunu Nilây Oygur, denetleme kurulu raporunu ise İsmet Arıkan okudu.  Tahmini bütçe de 188 bin lira olarak belirlendi. Raporların oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından yönetim kurulu için yapılan seçime Melih Çınar`ın başkanlığındaki tek liste katıldı. Oylama sonunda yönetim kuruluna Melih Çınar, Merâl Dündar, Nilây Oygur, Uğur Kayaalp, Leylâ Çetin, Necmettin Tuncay, Sadullah Batur ve Hasan Kartal seçildiler. Denetleme kurulu üyeliklerine Nermin Bora, Salih Yaldız ve İsmet Arıkan; disiplin kurulu üyeliklerine Jâle Bal, Zeynep Yeşiltaş ve Füsun Tuncel getirildiler.
ADD üyeleri, genel kurul temsilciliklerine Cihangir Dündar, Vahit Ak, İsmail Köksal, Vefa Bora, Mustafa Kızıltaş ve Dinçer Kaşıkçı`yı seçerken, bölge temsilcisi olarak ise Necmi Kabakçı`yı görevlendirdi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu