Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma´da tutuklamalar sürüyor

Bandırma´da tutuklamalar sürüyor

Tutuklananlar arasında Erdekli avukat da var

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan zanlılar, terör savcılığınca ifadelerinin alınmasının ardından mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hafta başında terör örgütüne finansal destek sağladıkları iddiasıyla 27 kişiye yönelik yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında işadamları, avukat ve siyasetçilerin bulunduğu 23 kişinin ifadeleri terör savcılığınca alınmaya başlandı. Hâlâ kaçak olan kişilerin aranması sürdürülüyor.

İfadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen, işadamları ve AKP Bandırma Belediye Meclis Üyeleri Yakup Ataş ve Yusuf Balat´ın yanı sıra işadamı ve Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Galip Akgün, Bandırma´daki bir avukatlık bürosunda görev yapan Erdekli avukat  Serkan Kandemir, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Galip Akgün´ün kardeşi E. A.´nın gözaltında bulunduğu ve geri kalan 18 kişi ile birlikte soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi



Erdoğan Bezirci
6.01.2024 14:00:36
Bandırma çözüm avukatlıktan avukat Gökhan Alaca da fetö cüdür isbatı fetö üyesi Fuat Avninin Facebook arkadaşı olması yetmezmi

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli