Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırma´da teröre lanet yürüyüşü

Bandırma´da teröre lanet yürüyüşü

Hakkari´nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain saldırında 16 askerimizin şehit düşmesi üzerine Bandırma´da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.

Hakkari´nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain saldırında 16 askerimizin şehit düşmesi üzerine Bandırma´da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi.
Teröre lanet mitingine katılan yüzlerce kişi sloganlar atarak yürüdü.
Mitinge katılan şehit babası, 17 senedir ağladığını söyleyip ?Bu terör belası bitsin artık? diyerek isyan etti.
Tüm yurtta olduğu gibi son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto amacıyla Bandırma Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyüş yaptı.
Sosyal medya aracılığıyla Cumhuriyet Alanı´nda toplanan vatandaşlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinden Adnan Menderes Meydanı ve tekrar İnönü Caddesi istikametinden Cumhuriyet Alanına döndü.
Meydana dönen yüzlerce kişi ?Mustafa Kemal´in Askerleriyiz, Kahrolsun PKK, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez ? sloganlarını attılar. Yürüyüşü yol kenarlarından izleyen Bandırmalılar alkışlarla yürüyüş yapan vatandaşlara destek verdi.
Bandırma´da teröre lanet mitingine katılan şehit babası Timur Köksal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 yıl önce oğlu Piyade Er Şener Köksal´ı teskeresine bir ay varken Şırnak´ta yaşanan çatışmada şehit olduğunu anlattı.

/resimler/2015-9/8/1515019012364.jpg
Son olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplayan Şehit Babası Timur Köksal, ?Ne bileyim ne diyeyim. Haber dinlemekten bıktım. Her gün, her gün cenazeler. Artık ağlamayalım bitsin artık. Bitsin artık bu çile yazık günah? diye konuştu.
17 yıldır tüm şehit cenazelerinde saf tutan ve terörü lanet mitinglerine elinde oğlunun resmi ile katılan Şehit Babası Timur Köksal, ?Yıllardır ağlıyorum. Artık başkaları ağlamasın, dinsin bu gözyaşları? diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı