Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´da Tango rüzgarı

Bandırma´da Tango rüzgarı

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen 7. Bandırma Tango Buluşması 1 Aralık Cumartesi akşamı Belediye Nikâh Salonu´nda yapıldı.

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen 7. Bandırma Tango Buluşması 1 Aralık Cumartesi akşamı Belediye Nikâh Salonu´nda yapıldı.
Sunuculuğunu Ozan Ertuğrul´un yaptığı geceye Bandırma´daki dansçıların yanı sıra Çanakkale, Biga, Eskişehir, Ayvalık ve İstanbul´dan davetliler de katıldı.
Geceye, Eskişehir´den Dj Handan Ünal Gölgeli´nin müzikleri eşliğinde Çanakkale´den Melis Niksarlı-Onurhan Ateşli ile İstanbul´dan Sercan Yiğit- Zeynep Aktar´ın gösterileri damga vurdu.
Gecenin sunuculuğu yapan Ozan Ertuğrul ?7. Bandırma Tango Buluşması´nda sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl etkinliğimizi 3 güne yaydık. Dün gece Mini Milongamız, bugün devam eden eğitimlerimiz, hepimizin heyecanla beklediğimiz Milongamız ve bu gecenin tatlı yorgunluğu henüz üzerimizdeyken yarın Hasat Dans Stüdyosunda gerçekleştireceğimiz kahvaltı ve gün boyu sürecek pratiğimiz? Sizlerin ilgisiyle 2013 yılından beri Bandırma´mızın simgesi Tarihi İskele Binamızda bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Sizlerin desteği ile daha güzel projeler hedefliyoruz.? dedi.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da konuşma yaptığı gecede ?Hasat Dans ve Sanat Stüdyosunun tüm ekibini kutluyorum. Bandırma´mıza çok güzel değerler katılıyorlar. Çalışmalarını takdirle izliyoruz ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Atatürk ?Dans medeni bir ihtiyaçtır´ demiş. Biz de özgürlüğün, çağdaşlığın, barışının ve hoş görünün kenti Bandırma´da onun açtığı muasır medeniyet ışığında yaşamaya ve hizmet vermeye devam ediyoruz.? dedi.
Çanakkale´den Melis Niksarlı-Onurhan Ateşli ile İstanbul´dan Sercan Yiğit- Zeynep Aktar´ın gösterileri ile devam eden etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Geceye gösterileri katılan Melis Niksarlı- Onurhan Ateşli ve Sercan Yiğit- Zeynep Aktar çiftlerine Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği tarafından hazırlanan hediyeler Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından takdim edildi.
Haber : Ozan Ertuğrul



Anahtar Kelimeler: Bandırma Tango rüzgarı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli