Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma´da karga kurtarma operasyonu

Bandırma´da karga kurtarma operasyonu

Bandırma Şehit Süleymanbey Caddesi´nde üzerinden geçen internet kablosuna sarılı iki tel arasına, kuşlar içinde zeki olmalarıyla tanınan bir karga başını sokunca olanlar oldu.

Bandırma Şehit Süleymanbey Caddesi´nde üzerinden geçen internet kablosuna sarılı iki tel arasına, kuşlar içinde zeki olmalarıyla tanınan bir karga başını sokunca olanlar oldu. 2 tel arasına başı sıkışan karga Tedaş görevlileri tarafından kurtarıldı.
İki tel arasında sıkışan başını kurtarmak için olağanüstü bir emek sarfeden kargayı gören çarşı esnafı Tedaş görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen Tedaş görevlisi uzatma merdiveni yardımıyla sıkışık olduğu yerden çıkartarak boğulmaktan son anda kurtulan karganın uçmasını sağladı. Kargayı kurtarma operasyonunu çok sayıda vatandaş merakla izlerken gökyüzünde birden beliren karga sürüleri de karga kurtuluncaya kadar olay yerinde uçarak ayrılmadılar. 1 saat kadar mahsur kaldığı yerde kurtarılmayı bekleyen kargayı özgürlüğe kavuşturan görevliler alkışlarla tebrik edildi.
Haber : Erdem Özcan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli