Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma´da ilkokullar arası futbol turnuvası

Bandırma´da ilkokullar arası futbol turnuvası

Bandırma´da 17 ilkokul takımının katılacağı futbol turnuvasının hazırlıklarına başlandı.

Bandırma´da 17 ilkokul takımının katılacağı futbol turnuvasının hazırlıklarına başlandı.
Çocukları erken yaşta sporla buluşturup tanıştırmak, sağlıklı açık hava etkinliklerine yöneltmek ve okullar arası dostluk ve iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenecek bu futbol turnuvası ile ilgili tüm çalışmalar, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu Müdürü Algan Kartal ve Şehit Süleyman Bey İlkokulu Müdürü Hasan Şahin´in koordinatörlüğünde yürütülüyor.
17 ilkokul takımının A-B-C-D şeklinde 4 grupta mücadele edeceği turnuvanın fikstür çekimi 2 Mart tarihinde yapılırken, müsabakaların 16 Mart tarihinden itibaren Bandırma Gelişim Halı Saha Spor Tesislerinde başlatılması planlandı.
Tek devreli lig usulü ile yapılacak grup müsabakaları 4 Nisan tarihinde sona erecek olup, çeyrek ve yarı finaller 5-12 Nisan´da, 3. - 4.lük maçı 13 Nisan´da ve final müsabakası da 15 Nisan´da yapılacak.
Yediden yetmişe tüm sporseverlerin, özellikle de minik öğrenciler ve anne babaların heyecan ve sabırsızlıkla beklediği bu turnuvanın son derece çekişmeli ve keyifli maçlara sahne olması bekleniyor.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli