Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma´da görevli hakemlere atletik sınav

Bandırma´da görevli hakemlere atletik sınav

Sınav, Balıkesir İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner´in gözetiminde yapıldı

Balıkesir bölgesine bağlı Bandırmalı hakemlerin atletik sınavı Bandırma 17 Eylül Stadı´nda yapıldı. Sınav, Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner´in gözetiminde gerçekleşti. Hakemler, 2600 metreyi 12 dakikada koşarak başarılı oldular.
Kurul başkanı Ahmet Altıner, Balıkesir merkez ve körfezde yer alan hakemlerden sonra Bandırmalı hakemlerin de atletik sınavlarını tamamladıklarını belirtirken şunları söyledi:
?Bölgemizde halen 33´ü ulusal ve bölgesel, 120´si il kokardı taşıyan hakemlerimizin yanı sıra 30 dolayında da adaylığı kalkmak üzere bulunanlar dahil toplam 150 hakemimiz liglerde görev yapıyor. Merkez Hakem Kurulu´nun, A klasmandaki hakem sayısını azaltması nedeniyle bu klasmanda 10 yıldır düdük çalan İlker Meral´in klasman düşmesiyle A klasmanında hakemimiz kalmadı. Hâlen B klasmanında bir, C klasmanında ise üç hakemimiz yer alıyor. Hedefimiz, genç hakemlerimizin üst klasmanlara yükselmesi için çaba harcamaktır. Buna paralel şekilde, A klasmanına, yeni Aytekin Durmaz´lar, İlker Meral´ler yetiştirmek istiyoruz. Çok genç ve yetenekli hakemlerimiz var. Gelecekte bu genç kardeşlerimizin, üst klasmanlarda yer alacaklarına inanıyor ve onlara güveniyoruz.?
Balıkesir İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner, kendilerine bağlı olarak 66 gözlemcinin de görev yaptığını belirtti.

Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli