Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da Engelliler Günü Konseri

Bandırma´da Engelliler Günü Konseri

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bandırma´da engelliler konseri düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bandırma´da engelliler konseri düzenlendi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü? gündüz yapılan törenlerden sonra gece konserle devam etti.
Barış Manço Kültür Merkezi´nde Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği tarafından düzenlenen konsere CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Balıkesir eski Milletvekili Sedat Pekel ile vatandaşlar katıldı.
Derneğin kuruluşunun 6. Yılı olduğunu hatırlatan Dernek Başkanı Hüseyin Uçar ?6 yıl boyunca engellilerle engelsiz hayat yaşatmaya çalıştık. Ama birçoğunu aştık. Bu arada da çıktığımız yolda dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannedenleri gördük. Bugün onların değil burada bulunan, Bandırma´da yaşayan engelli ailelerin etrafında olduğunu gösterdik. Görüyorsunuz birçoğumuzun görmediği bilmediği engellilerle beraberiz. Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği tüm engel gruplarını kapsayan bunlara hizmet etmek ve bunların sorunlarını çözmek için kurulmuş bir dernektir. Bu dernek sizlerin sayesinde vardır.? diyerek teşekkür etti.
Daha sonra Bandırma Atatürk Özel Eğitim Orta ve ilkokulu engelli öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları, sema gösterisi, ?Toplum Ruh Sağlığı Grubu Türk Sanat Müziği Korosu? konseri, davul şov gösterisi beğeniyle izlendi.
6 bölümden oluşan ve birleştirildikten sonra ortaya çıkan görkemli Atatürk portresi sunan engelli sanatçılar ayakta alkışlandı.
Haber : Erdem Özcan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı