Bandırma´da denize akaryakıt sızdıran gemiye rekor ceza
Bandırma Çelebi Limanında BBC Bangkok isimli geminin akaryakıt sızdırması üzerine Liman Başkanlığı gerekli temizlik çalışmalarını başlatarak gemiye yüklü miktarda para cezası kesti.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba 18:45
Güncelleme: 12 Haziran 2019 18:45
Bandırma´da denize akaryakıt sızdıran gemiye rekor ceza

Bandırma Çelebi Limanında BBC Bangkok isimli geminin akaryakıt sızdırması üzerine Liman Başkanlığı gerekli temizlik çalışmalarını başlatarak gemiye yüklü miktarda para cezası kesti.
Denize sızan akaryakıt nedeniyle 460 bin lira para cezası uygulanırken denizin temizliği konusunda da sona gelindi. Gemiden akaryakıtın denize sızması konusunda bilgi veren Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, şunları söyledi: ?Akaryakıt sızması nedeniyle 460 bin lira para cezası kesildi. Denizin temizlenmesi ile ilgili gider gemiden alınıyor. Gemiler sigortalı olduğu için bu konuda sorun yaşanmıyor. Ayrıca sızan akaryakıtın vergisi dahi alınıyor. Gemi kazası olarak değerlendiriliyor ve komisyon kuruluyor. Çevrede bu nedenle zarar görenlerin zararı karşılanıyor. Ayrıca suç duyurusunda bulunuyor savcılık konuyla ilgili soruşturma yapıyor. Gemi bütün işlemler tamamlandıktan sonra ayrılabiliyor.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
1

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

2

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”

3

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Ligde her maç zor

4

Spor Bilimleri Fakültesi yeni atılımlara doğru!

5

Bandırma Belediye Meclisi’nde büyük gerginlik!

6

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan Laiklik Vurgusu: “Laiklikten Asla Vazgeçmeyeceğiz”

7

EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu