Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´da Baskı resim sergisi

Bandırma´da Baskı resim sergisi

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri, yeni bir sergiyle sürdü.

Balıkesir Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Baskı Sanatları Bölümü öğrencilerinin açtığı baskı resim sergisinde, üniversitenin son sınıf öğrencileri olan Yasemin Çabuk, Esra Ünlü, Gülay Yavuzdemir, Göker Özkemer, Gözde Güler, Mustafa Yurdaer ve Atakan Hoşköseoğlu´nun resimleri yer alıyor.
Serginin açılışında ilk konuşmayı, sergi açan öğrenciler adına Atakan Hoşköseoğlu yaptı. Ardından düşüncelerini açıklayan Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, son dönemlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
?Tüm bu olumsuzluklara inat, yaşamı anlamlı kılan bir sanat etkinliğinde daha birlikteyiz. Kültür ve sanat etkinlikleri çok güçlü bir silahtır. Bu etkinlikler, aynı zamanda zorlukları aşmak için de itici bir güçtür. Bandırma Belediyesi olarak bu etkinliklerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz.?
Türkmen, üniversitelerin, bir kentin gelişmesinde katkılarının büyük olduğunu altını çizerken, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi´nin açılmasından duydukları mutluluğu da dile getirdi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma Baskı resim sergisi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli