Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma´da 88 yeni derslik hazır olacak

Bandırma´da  88 yeni derslik hazır olacak

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı için fiziki çalışmaların devam ettiğini belirterek hedeflediklerini açıkladı.

88 yeni dersliğin okullar açıldığında hizmete alınacağı bilgisini veren Aslan, ? Şehit Mehmet Günenç inşaatı bitti. Bu hafta içinde teslim almayı bekliyoruz. Alır almaz da taşınma başlayacak. Cumhuriyet İlkokulumuzun ek bina inşaatı bitti. İç düzenlemesi de yapılıyor. Bu okulumuz tekli öğretime geçecek. Fen Lisemizin Sabancı Vakfı´nın da katkısıyla boyası ve çatısı yapıldı. 100. Yıl İlkokulumuzun boya işleri ETİ Maden´in katkılarıyla yaptırıldı. Kaymakamımızın da bu konuda bize çok desteği oluyor.2018 yılında 88 derslik eğitim ve öğretime kazandırılmış olacak.? dedi.
Okul isimlerinin değiştirilmesinin söz konusu olmadığını aktaran, Mutlu, hayırseverlerin isimlerini yaşatmak için de milli eğitim binasında bir köşe hazırlayacaklarını söyledi. Aslan ?Hiçbir okulumuzun isminin değişmesi gibi bir durum yok. Yalnızca taşınan okulumuz ismiyle birlikte gidiyor. Hayırseverlerin yaptığı okulların isimleri kalıcıdır. Ayrıca geçmişte hayırseverlerimizin ismini taşıyan okullar ile ilgili de bir çalışma yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binamızda Bandırma´da okul yaptıran ve eğitime destek olan hayırseverlerimizin isimlerinin yer aldığı bir köşe hazırlayacağız. Bu sayede hayırseverlerimizin isimlerini de duyurmak istiyoruz.? diye konuştu.
Haber : Tufan Dalgıç



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu