Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma ADD Heyetinden Mirza'ya ziyaret

Bandırma ADD Heyetinden Mirza

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesinin kurucu başkanı Melih Çınar'ın geçtiğimiz ay içerisinde beklenmedik vefatının ardından Şube Başkanlığı görevine seçilen Uğur Kayaalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti. Ziyarette ADD Bandırm

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesinin kurucu başkanı Melih Çınar'ın geçtiğimiz ay içerisinde beklenmedik vefatının ardından Şube Başkanlığı görevine seçilen Uğur Kayaalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti. Ziyarette ADD Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.
Nezaket amacıyla gerçekleşen ziyarette Kurucu Başkan Melih Çınar'ın ani vefatıyla ilgili duyulan derin üzüntü dile getirilirken Başkan Mirza, ilçenin Atatürkçü Çınarı olan Melih Hoca'nın ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamında birçok konuda öncü olduğunu ve önemli izler bıraktığını ifade etti. Mirza, ADD Bandırma Şubesinin yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de Melih Hocanın çizgisinden yürüyeceğine inandığını söyledi.
ADD Bandırma Şubesi Yeni Başkanı Uğur Kayaalp Yönetim kurulumuz, uzun yıllar saygıdeğer başkanımız Melih Çınar ile birlikte görev yapmış yetkin ve tecrübeli isimlerden oluşmaktadır. Elbette ki değerli hocamızın yerini ve boşluğunu doldurmak kolay değildir. Kendisi, ömrünü Atatürk`ün ilke ve devrimlerine adamış, duruşu ve kişiliği ile herkese örnek olmuş, yazıları ADD`nin tüm şubelerinde ders alınması amacı ile okutulan, sadece Bandırma`da değil tüm Türkiye`de sevgi ve saygıyla anılan duayen bir başkandır. Yaptığı çalışmalarla gerek şehrimizde gerekse ülkemizde çağdaşlaşma ve aydınlanma sürecine büyük katkılar sağlayarak başarı çıtasını çok yükseklere taşımıştır. O`nun ardından göreve gelen bizler, bu başarı çıtasını hiç düşürmeden, bütün özveri ve gayretimizle Kemalist ülkünün hayatın her alanında tekrar var olması için mücadeleye devam edeceğiz.” diye konuştu.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false