Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Ticaret Borsası Gönen'de

Bandırma Ticaret Borsası Gönen

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, Gönen Ticaret Odası yöneticileriyle bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek,

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, Gönen Ticaret Odası yöneticileriyle bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Turan, Meclis Başkan Yardımcısı Cemal Erkan Soyyılmaz, yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Zengin ve Raif Ocak; Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özçağlayan ve Meclis Başkanı Ali Özer`in yanı sıra tüm meclis üyeleri tarafından karşılandı. Samimi bir ortamda geçen toplantıda, bölgedeki Oda ve Borsaların birlikte hareket etmelerinin önemi bir kez daha dile getirildi. Ziyaret sırasında Gönen Ticaret Odası`nın da, Bandırma Ticaret Odası gibi ağustos ayındaki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin(TOBB) genel kurulunda M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nun listesini destekleyeceği açıklandı.
Bandırma Ticaret Borsası, Gönen Ticaret Borsası`nda
Öte yandan Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, Gönen Ticaret Borsası`na nezâket ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Turan,  Meclis Başkan Yardımcısı Cemal Erkan Soyyılmaz, yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Zengin ve Raif Ocak; Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mutlu ve Meclis Başkanı Mustafa Avcı başta olmak üzere tüm meclis üyeleri tarafından karşılandı. İçten bir hava içinde geçen ziyaret sırasında karşılıklı düşünce alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında, Bandırma Ticaret Borsası`nın düşüncesine paralel olarak Gönen Ticaret Borsası`nın da, ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kurulunda, M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nu destekleyeceği açıklandı.        (Önder Balıkçı)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli