Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Şoförler Odası Kongresinde Acar Fark Attı

Bandırma Şoförler Odası Kongresinde  Acar Fark Attı

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığının 12 Ocak 2014 düzenlenen genel kurulunda Başkanlığa aday olan isimlerden mevcut Başkan Ali Acar, oyların 358?ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Rakibi Ruhi Duralı ise 174 oy aldı.

Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı`nın 12 Ocak 2014  düzenlenen genel kurulunda Başkanlığa aday olan isimlerden mevcut Başkan Ali Acar, oyların 358?ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Rakibi Ruhi Duralı ise 174 oy aldı.
Genel kurulda ilk konuşmayı yapan Başkan Ali Acar, genel kurulu ilk kez Odaya ait düğün salonunda yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, dönemi boyunca yapılan çalışmaları özetledi.
Daha sonra kürsüye gelen Başkan Adayı Ruhi Duralı ise mevcut yönetime bazı iddialar üzerinde yüklenerek, Oda`nın düğün salonu yapıldıktan sonra taşındığı eski binasında kaloriferlerin yanmadığını ve lokalinde bu çağda soba yakılmakta olduğunu belirtti. Oda üyelerinin düğün salonundan yüksek fiyatlar karşılığında yararlandıklarını iddiasını ifade eden Duralı, hazirun listelerinin güncellenmediğini, listelerde egzozcuların, zahirecilerin, yemcilerin de olduğunu savundu. 
İddialara cevap vermek üzere ikinci kez kürsüye gelen Oda Başkanı Ali Acar, "düğün salonunda yapılan düğünlerde en ufak hizmetine kadar hesap ettiğinizde ortalama 1700 TL`ye mal oluyor bir düğün. Ama biz burada üyelerimize hafta içi günlerde 1500 TL`ye düğün yaptırıyoruz. Haftasonu ise 1750 TL`ye yaptırıyoruz. Yani hafta içi aslında zarar ediyoruz. Düğün Salonunda düğünde verilen hizmetleri, pastasını, sonradan temizliğini hepsini hesap ettiğinizde piyasadaki fiyatların kat be kat altında hizmet veriyoruz" dedi.
Yapılan oylamada Mevcut Başkan Ali Acar, listesi ile birlikte güven tazeleyerek yeniden yönetime seçildi.
Yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor : Ali Acar, Erol Aydoğan, Bülent Bican, Zeki Güder, İlhami Engin, Hakan Bademci, Hasan Avcı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı