Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma, salon futboluna ev sahipliği yaptı

Bandırma, salon futboluna ev sahipliği yaptı

Bandırma'da okullar arası Futsal (Salon Futbolu) turnuvası düzenlendi.

Bandırma’da okullar arası Futsal (Salon Futbolu) turnuvası düzenlendi.
2014-2015 Öğretim Yılında Okulspor Faaliyetleri kapsamında Bandırma’da 16-27 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen Futsal (Salon Futbolu) Genç Erkekler Müsabakaları büyük çekişmelere sahne oldu.
İlçemizden, Erdek Anadolu Lisesi ve Erdek Anadolu İmam Hatip Lisesi de Bandırma’da düzenlenen Futsal Turnuvasına katıldı.
Grup müsabakaları ile başlayan turnuvada, grup birincileri ve ikincileri çeyrek finale yükselmeyi başardı. Erdek’ten Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ogün Erdemir nezaretinde turnuvaya katılan Erdek Anadolu Lisesi turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı.
İlk maçında Erdek İmam Hatip Lisesi’ni 11-3 gibi farklı bir skorla geçen Erdek Anadolu Lisesi Futsal Futbol Takımı turnuvada iddialı olduğunu gösterdi.
İkinci maçında Bandırma İMKB Lisesi’ni de 5-3 yenen Erdek Anadolu Lisesi gruptan çıkmayı garantiledi. Son maçına grup birinciliği için çıkan Erdek Anadolu Lisesi turnuvanın güçlü ekibi Marmara Çok Programlı Lisesi’ni de 6-4 yenerek büyük bir başarıya imza atarak çeyrek finale grup birincisi olarak yükseldi. Çeyrek finale yükselen diğer takım ise grup ikincisi olan Marmara Çok Programlı Lisesi oldu.
Grup birincisi olarak çeyrek finale yükselen Erdek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ogün Erdemir yaptığı açıklamada, turnuvaya büyük bir özveri ile hazırlandıklarını söyledi.
Ellerindeki bütün imkanları son noktasına kadar değerlendirmeye çalıştıklarını belirte Erdemir, “Amacımız sadece başarı değil. Onların sağlıklı ve güçlü bireyler olmalarını istiyoruz. Benim ve okulumun amacı budur. Bundan sonrası için çeyrek final maçlarında ne olur bilemem ama ben sporcularıma sonuna kadar güveniyorum.” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli