Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma Sahilinde Kadın Cesedi Bulundu

Bandırma Sahilinde Kadın Cesedi Bulundu

Bandırma Sülfürük Asit Tesislerine ait iskele önünde sahile vurmuş olarak 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın cesedi bulundu.

Bandırma Sülfürük Asit Tesislerine ait iskele önünde sahile vurmuş olarak 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu.
Üzerinden kimlik çıkmayan ceset otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Sülfürİk Asit Tesislerine ait iskelede bir kadın cesedi gören balıkçılar sahil güvenliği arayarak yardım talebinde bulundu. Cesedin olduğu yere gelen ekiplerin yaptığı incelemede 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın cesedinin üzerinden kimlik çıkmadı. Ceset üzerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.
Son Dakika
Eti Maden Sülfürük Asit Tesisleri civarında sahile vurmuş olarak bulunan 35 yaşlarında ki kadın cesedinin kimliği tespit edildi.
Otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilen kadın cesedinin yapılan soruşturması ardından yaklaşık 20 gün önce İstanbul`da Boğaz köprüsünden atlayarak intihar ettiği öğrenilen Yalova nüfusuna kayıtlı Ece Yılmaz(35) olduğu anlaşıldı.
Bandırma Cumhuriyet Savcılığı  olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli