Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Rotarynin bayrağı İlkay Pirecide

Bandırma Rotarynin bayrağı İlkay Pirecide

Bandırma Rotary Kulübünde başkanlık bayrağını İlkay Pireci devraldı.

Bandırma Rotary Kulübü`nde başkanlık bayrağını İlkay Pireci devraldı.
Hotel Eken Prestige`de, Osman Muslubaş`ın, 2012-2013 dönemi bayrağını Pireci`ye devrettiği törene, 1983 yılında Bandırma Rotary Kulübü`nü kuran, "Onursal Üye" Vural Görener ve eşi Gülgün Görener, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü O. Sefa Uyar ve eşi Sibel Uyar ile 2440. Bölge Guvarnörü Güneş Ertaş da katıldı.
Toplantıda önce, Rotaract Kulübü başkanlığını Petek Sezgin Ozar, Halil Yırtımcı`ya devretti.
Ardından, 2012-2013 dönem Rotary Kulübü bayrağını İlkay Pireci, Osman Muslubaş`tan devraldı. Pireci, bayrağı devraldıktan sonra yaptığı konuşmada, "Böyle güzedl bir kulübün başkanlığına gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki dönemde, `Hizmet yoluyla barış` sloganıyla yeni projeler üreteceğiz" dedi.
2440. Bölge eski guvarnörü Ali Bor da konuşmasında, 107 yıllık bir geçmişe sahip bulunan uluslararası Rotary Kulübü`nün insan sevgisi, barış ve hizmet gibi sihirli sözcük ve kavramlarla toplumun yanında olduğunu vurguladı. Bor, 29 yaşındaki Bandırma Rotary Kulübü`nün de bugünlere arkadaşlık ve dostluk duygularının güçlülüğü ile ulaştığına dikkati çekerken, "Birbirimize daha sıkı sarılarak varlığımızı korurken, yeni ve genç üyelere de kucak açalım" diye konuştu.
2440. Bölge Guvarnörü Güneş Ertaş ise konuşmasında, 2012-2013 dönemi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli