Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma Rotary’de Uğur dönemi

Bandırma Rotary’de Uğur dönemi

Bandırma Rotary Kulübü’nün 2022-2023 dönemi başkanlığına Ziraat Yüksek Mühendisi Burak Uğur getirildi.

Bandırma Rotary Kulübü’nün 2022-2023 dönemi başkanlığına Ziraat Yüksek Mühendisi Burak Uğur getirildi.
Erdek Konak Park’ta gerçekleşen gecede, 2021-2022 dönem başkanı Mert Doğru, Rotary başkanlığını Ziraat Yüksek Mühendisi, MAY Tohum Ürün Müdürü, TEMA Vakfı Bandırma İlçe Temsilcisi ve Bandırma Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Burak Uğur’a devretti. 
Devir-teslim töreninde konuşan yeni başkan Uğur, “Rotary 2440. Bölge’nin en köklü kulüplerinden olup, bu yıl 40. yılını birlikte yaşayacağımız Bandırma Rotary Kulübü’nün başkanlığı görevine gelmenin gurur ve onurunu duyuyorum” dedi. Uğur, döneminde gerçekleştirmek istediği projeler hakkında bilgi vererek, görevi devraldığı Mert Doğru’nun başkanlığındaki yönetim kurulu ve komite başkanları ile tüm Rotary Kulübü üyelerine teşekkür etti. 
2021-2022 dönem başkanı Mert Doğru da konuşmasında, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok kişinin yaşamına dokunarak yarar sağladık. Önümüzdeki dönemde de Burak başkanımın yanında yer alarak başarılı bir dönem geçirmesine destek olacağız” dedi.
Geceye katılan 2440. Bölge Dönem Guvarnörü Serdar Durusüt ve geçmiş dönem guvarnörlerinden Ali Bor, önceki dönem yönetim kuruluna teşekkür ederek, yeni dönem yöneticilerine destek vereceklerini vurguladılar. 
İş dünyasından isimlerin buluştuğu geceye Rotary Kulübü üyeleri yüksek bir katılım sağladı.
YENİ YÖNETİM KURULU
Burak Uğur’un başkanlığındaki 2022-2023 dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yener Ok(Genel sekreter), Oğuzhan Eruğuz(Sayman), Fatma Sibel Karabacakoğlu(Yönetim Kurulu Üyesi), Halit Emiroğlu(Yönetim Kurulu Üyesi)
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma Rotary’ dönemi
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı