Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma PTT Müdürü Işıtan: Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme çabası içindeyiz

Bandırma PTT Müdürü Işıtan: Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme çabası içindeyiz

Bandırmada, 10 Eylül 2012 tarihinde göreve başlayan PTT Müdürü Şefki Işıtan, Tüm PTT personeli olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme çabası içindeyiz dedi.

Bandırma`da, 10 Eylül 2012 tarihinde göreve başlayan PTT Müdürü Şefki Işıtan, "Tüm PTT personeli olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme çabası içindeyiz" dedi.
1960 yılında Samsun`da doğan, 1984 yılından bu yana çeşitli kentlerde, PTT`nin çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş PTT Müdürlüğü`nden, Bandırma PTT Müdürlüğü`ne atanan Işıtan, "İmkânlarımız ölçüsünde, büyük bir özveriyle hizmet için çalışıyoruz" diye konuştu.
Daha önce Bandırma`yı hiç görmediğini belirten evli ve iki çocuk babası Işıtan, "Tüm personelimizin istekli ve sorumluluk duygusu içindeki çalışmalarından memnunum" dedi.
44 personel var
Öte yandan, Bandırma PTT Müdürlüğü emrinde, müdürlüğe bağlı merkez ile birlikte Edincik ve Erdek beldeleri, 6. Ana Jet Üs Komutanlığı ve iki acentelik olmak üzere toplam 44 personelin görev yaptığı öğrenildi.
Norm kadro olarak 59 personelin bulunması gereken PTT Müdürlüğü, çok zor koşullarda hizmet sunmaya çalışıyor.
Personel yetersizliği nedeniyle dağıtım için çeşitli kentlerden, Bandırma PTT`sine öğleden sonra gelen posta ve gönderilerin dağıtımı, bir gün sonraya kalıyor.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli