Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma MHP’den deprem bölgesine gıda desteği

Bandırma MHP’den deprem bölgesine gıda desteği

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı deprem bölgesine gönderdiği yardımlara ek olarak Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi için de yeni bir gıda yardım kampanyası başlattı.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı deprem bölgesine gönderdiği yardımlara ek olarak Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi için de yeni bir gıda yardım kampanyası başlattı. 
Bandırma Nikâh Salonu önünde başlatılan gıda yardımı kampanyasına vatandaşların ilgisi büyük oldu. Tüm ilçelerde toplanan yardımlar Balıkesir merkezde toplanıp Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi’ne gönderilecek. 
Yardım kampanyası başlarken depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve Fatihalar okundu. Afet bölgeleri için yardım toplama merkezi oluşturan MHP Bandırma İlçe Teşkilatı genel merkezin belirlediği Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesine depremde maruz kalan vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda yardımı kampanyası düzenlendi. 
MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “MHP Genel Merkezi her il teşkilatını felaketi yaşayan iller için görevlendirmede bulundu. Balıkesir ili olarak da Kahramanmaraş ili seçildi. Bu çerçevede Bandırma İlçe Teşkilatı olarak Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi için bugün itibari ile bir gıda yardım kampanyası başlattık. Gerçekten ülke olarak büyük bir felaketi yaşadık. Millet olmanın tam zamanı olduğunu tüm vatandaşlar gösterdi. Herkes elinden gelenin fazlasını depremzededeler için yaptı ve yapıyor. Hepimiz biriz ve acımız ortaktır. Bandırmalı hayırsever vatandaşları başlattığımız bu gıda yardımı kampanyasına katılmaya davet ediyorum. Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diliyoruz. Tüm milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.  Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Bandırma deprem bölgesine desteği
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı