Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma MHP İlçe Başkanı Karani'den bayrak tepkisi

Bandırma MHP İlçe Başkanı Karani

Diyarbakır'da Licedeki olayların protesto edilmesi sırasında 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nın içine giren yüzleri maskeli kişilerden birinin direkteki Türk bayrağını indirmesine MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul'dan tepki geldi.

Diyarbakır'da  Lice`deki olayların protesto edilmesi sırasında 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'nın içine giren yüzleri maskeli kişilerden birinin direkteki Türk bayrağını indirmesine MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul'dan tepki geldi.
PKK yandaşlarının Diyarbakır`ın Lice ilçesindeki 2.Hava Kuvvet Komutanlığı'nda asılı bulunan Türk bayrağını indirdiklerini dile getiren Erkul Askeri bölgenin içine girip bayrağımızı indiren hainlere güvenlik güçlerimiz herhangi bir müdahalede bulunmamıştır. Bayrak, bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü, tarihinin hatırasıdır. Bayrağın değeri, yapıldığı kumaşla değil, dalgalanması için ödenen bedelle ölçülür. Türk bayrağı dışında rengini, milletinin kanından almış başka bir bayrak yoktur” dedi.
Atalarımızın bayrak yere düşmesinde diye Çanakkale'de, Dumlupınar'da canlarını seve seve verdiklerine vurgu yapan MHP İlçe Başkanı Erkul, devamında şunları söyledi: Diyarbakır'da ise askeri gözetleme kulesi darmadağın edilmiştir. Teröristler askeri birliğimizden zafer işaretleri ile inlerine dönerken, milletimizin yüreğine kan damlamıştır. Rengini sayısız şehidimizin kanından alan, varlığımızın ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımıza yapılan bu saldırıyı lanetliyor, bu rezalete seyirci kalan tüm kişi, kurum ve kuruluşları kınıyorum." 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı