Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırma Livatya ve Balcı Çamlık bölgesinde temizlik sona erdi

Bandırma Livatya ve Balcı Çamlık bölgesinde temizlik sona erdi

Bandırma Belediyesi temizlik işleri kapsamında yerine getirilen çalışmalara, Livatya'da yapılan sahil temizliği ve General Balcı Çamlığındaki temizlik ile devam edildi.

Bandırma Belediyesi temizlik işleri kapsamında yerine getirilen çalışmalara, Livatya’da yapılan sahil temizliği ve General Balcı Çamlığındaki temizlik ile devam edildi.
Temizlik çalışmalarının ilk bölümünde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda öncelikle iş makineleri Livatya Sahili temizlendi. Çalışmalar kapsamında Livatya sahilinde mıntıka temizliği ile sahil boyunda bulunan diğer katı atık ve benzeri malzemeleri toplandı.
Livatya Bölgesinden sonra temizlik işleri ekipleri, Bandırma’nın önde gelen yeşil alanları arasında yer alan General Balcı Çamlığında halkın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri amacıyla bölgede temizlik çalışmalarına başladı. Ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalarda çevredeki katı atıklar toplanarak bölge temizliği tamamlandı.
Diğer yandan Bandırma’nın cadde ve sokaklarında temizlik işleri ekiplerince sürdürülen çalışmalar periyodik olarak sürdürülüyor



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli