Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Kent Konseyi Balıkesirdeydi

Bandırma Kent Konseyi Balıkesirdeydi

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç, konsey yürütme kurulu üyeleri ve Bandırma İGM Üyesi İsmet Koçyiğit, Balıkesirde bir dizi ziyarete bulundu.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç, konsey yürütme kurulu üyeleri ve Bandırma İGM Üyesi İsmet Koçyiğit, Balıkesir`de bir dizi ziyarete bulundu.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ile makamında 1 saat görüşen konsey üyeleri adına açıklama yapan Başkan Panç; "Bandırma adına yararlı bir görüşme olduğunu düşünüyorum. 1 Aralık 2011 günü saat 14.30 Barış Manço Kültür Merkezi`nde "Bandırma Konuşuyor" adlı bir panel düzenleyeceğiz. Valimizi panelimize davet ettik. Bizlere gösterdiği ilgiden dolayı Balıkesir Valimiz YILMAZ ARSLAN`a Bandırma halkı adına teşekkür ediyorum. Panelimizde tüm Balıkesir ilini ilgilendiren ilimizin Büyükşehir olma konusu tartışılacak. Panelistlerimiz Prof .Dr. Mehmet Akif Çukurçayır (Selçuk Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi), Doç. Dr. Gökhan Orhan (Balıkesir Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi), Yrd .Doç. Dr. Sedat Azaklı (Balıkesir Üniversitesi Yerel Yönetim Reform Projesi Kd. Uzmanı) olacaktır. Panelimizde Belediyeler ve İl Özel İdaresi açısından Yerel Yönetimler Reformu`nun Bandırma ve beldelerine etkileri tartışılacaktır. İnanıyoruz ki bu panel sonucunda Balıkesir ilinin Büyükşehir olması konusunda yol haritamızı belirleyeceğiz. Panelimize tüm Balıkesir ili davetlidir" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı