Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Halk Kütüphanesine Kent Arşivi

Bandırma Halk Kütüphanesine Kent Arşivi

Kütüphanede ücretsiz internet hizmeti Bandırma Halk Kütüphanesine Kent Arşivi kurulacak. Bu bölümde, Bandırmalı yazar ve şairlerin kitapları ve yayınlarına yer verilecek.

Kütüphanede ücretsiz internet hizmeti
Bandırma Halk Kütüphanesi`ne "Kent Arşivi" kurulacak. Bu bölümde, Bandırmalı yazar ve şairlerin kitapları ve yayınlarına yer verilecek.
1962 yılında kurulan Bandırma Halk Kütüphanesi`nde hâlen 31 bin dolayında kitap bulunurken, kütüphanenin yeni yayınlarla buluşmasına da özen gösteriliyor.
Bu arada Bandırma Halk Kütüphanesi, 27 Mart 2013 günü "Bandırma Kitap Okuyor" kampanyası düzenleyecek. Vatandaşları kitap okumaya yönlendirme ve kitap sevgisi aşılamaya yönelik etkinlik, cumhuriyet alanında gerçekleşecek.
Öte yandan, Bandırma Halk Kütüphanesi`nde bir süre önce oluşturulan  bilgisayar hizmeti bölümü de ilgi görüyor. Öğrenciler ve vatandaşlar, 11 bilgisayarın bulunduğu bölümdeki internet hizmetinden ücretsiz yararlanıyor. Bandırma Halk Kütüphanesi Müdürlüğünü hâlen Aydın`ın Söke ilçesinden atanan Ruhsar Nalbant yürütüyor.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false