Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Emniyet Müdürü Kılıç, muhtarlarla toplandı

Bandırma Emniyet Müdürü Kılıç, muhtarlarla toplandı

Muhtarların en önemli şikayeti alkol

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma merkezde görev yapan muhtarlarla görüştü. Müdür Kılıç, son dönemlerde, Bandırma’daki asayiş olaylarının sayısında belirgin bir azalma görülmesinin memnuniyet verici olduğuna dikkati çekerken, şunları söyledi:
“Bandırmanın huzur ve güven ortamını sürdürebilmesi için biz, elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu konuda siz muhtarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Çözemediğiniz her sorununuzda bana ulaşın. Emniyet Müdürlüğümüzün kapısı vatandaşlarımıza ve sizlere her zaman açıktır.”
Ardından muhtarlar, mahallelerinin sorunları hakkında bilgiler verdiler. Muhtarların büyük çoğunluğu, mahalle aralarında, araçlar içinde alkol içen kişilerden yakındılar. Yine, muhtarların yakınmaları arasında motosiklet kullanan bazı kişilerin egzoz gürültüsü yaratmaları yer alırken, Ayyıldıztepe ve 600 Evler mahallelerinin muhtarları da, sokak aralarında park eden kamyon ve tırlar ile başıboş gezen atlar ve köpeklerden şikayet ettiler. Muhtarlar, kent içindeki trafik sorunlarını da dile getirdiler. Muhtarların dikkati çektiği konular, Emniyet Müdürlüğü’nün yetkilileri tarafından not edildi.
Bandırma’daki madde bağımlılığı olaylarıyla da yakından ilgilendiklerini vurgulayan Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, “Hâlen ilçemizde, sokakta yaşayan tiner ve madde bağımlısı kişi yok” dedi. Kılıç, şu anda Bandırma’da, tescilli 46 bin aracın bulunduğunu, dışarıdan gelen araçlarla birlikte kent içinde 56 bin dolayında aracın seyrettiğini belirtti. Kılıç, önümüzdeki günlerde, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı da davet ederek, muhtarlarla yeniden bir araya gelmek istediklerini sözlerine ekledi.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç’ın, muhtarlarla düzenlediği toplantıya Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Cankurt, Asayiş Âmiri Alper Çay, Karakol Âmiri Turgut Coşkun, Yunus Ekipleri Âmiri Caner Yıldız ve toplum destekli polisleri katıldı.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli