Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Emniyet Müdürü Kılıç, kıyafet değiştirerek, denetlemeye çıktı

Bandırma Emniyet Müdürü Kılıç, kıyafet değiştirerek,  denetlemeye çıktı

Denetlemelerde, toplam 100 araç sorgulandığı bunlardan kusuru bulunan 32 araca 12.600 lira para cezası tahak kuk ettirildiği 4 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi

Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, ’Ben oturduğum yerde çalışmayı değil , bizzat olayın içine girmeyi , bizzat işin başında durmayı , severim.’’ dedi.
Emniyet Amiri Turgut Coşkun ile birlikte tebdil-i kıyafet edip, gece ekiplerini denetleyen, bazı kurumlarda istişarelerde bulunan Kılıç, olayların olduğu bölgelerde duruma müdahale etti.
Denetlemelerde, toplam 100 araç sorgulandığı bunlardan kusuru bulunan 32 araca 12.600 lira para cezası tahakkuk ettirildiği 4 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi . Aynı gece şüpheli görülen 181 kişinin sorgulanarak, çeşitli suçlardan aranan 3 kişinin yakalanıp, gözaltına alındığı öğrenildi.
Kılıç, amaçlarının vatandaşların rahatını ve huzurunu sağlamak olduğuna dikkati çekerek muhabirine şu bilgiyi verdi:
‘’Hafta sonu vatandaşlarımızın istirahatlerini, daha sükunet içinde daha huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlamak istiyoruz. Bilhassa surlar civarında, özellikle suç işlemeye yönelik alkollü araç kullanan, gürültü yapan , çevreyi rahatsız eden ve bunun sonucunda alkolün etkisiyle de birbirleri arasında kavga tartışma ve darp vakalarına varacak şekilde olaylar meydana geliyor. Bu civarda, bu tür kontrollerimizi özellikle akşamları havanın da uygun olduğu dönemlerde daha da arttırıyoruz ki, bu bölgeden vatandaşlarımız rahat bir şekilde gelsin, geçsin. Ayrıca yakın civardaki konutlarda oturan vatandaşlarımız gürültüden ve tehlikeden uzak bir şekilde rahat etsinler anlamında bu gibi bölgelere ağırlık veriyoruz.’’
Ayrıca sabaha dek bu çalışmalar sonucunda toplam 100 aracın sorgulandığı, bunlardan kusuru bulunan 32 araca 12.600 lira para cezası tahakkuk ettirildiği, 4 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi .
Kılıç, gece kontrolünde geçtiğimiz günlerde, 600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyete geçen 500 öğrencinin konakladığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Bandırma Yurt Müdürlüğü’ne de giderek burada yetkililerden bildi aldı. Olumsuzluklarla ilgili istişarede bulundu. Kendilerinin her zaman yanlarında olduğunu bildirdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı