Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırma Eğitim Destek Evi yeni başarılara kucak açtı

Bandırma Eğitim Destek Evi yeni başarılara kucak açtı

Bandırma Belediyesi tarafından ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, 2014-2015 Eğitim dönemi çalışmalarına başladı

Bandırma Belediyesi tarafından ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, 2014-2015 Eğitim dönemi çalışmalarına başladı. Kurumsal kimliğine kavuştuğu 2011 yılından bu yana Belediye Nikah Salonu altında bulunan dersliklerde eğitim verilen Eğitim Destek Evi, yeni kayıt döneminin ardından yeni eğitim yılında da geçmiş başarılarını daha ileriye taşımayı hedefliyor.
Bu yıl 6’cı, 7’ci ve 8. sınıflarda toplam 114 öğrenciye eğitim verecek olan Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi, dinamik öğretmen kadrosuyla öğrencilerine kaliteli bir dershane hizmeti sunuyor.
Verilen eğitim hizmeti yanında öğrencilere birçok konuda destek sağlayan Eğitim Destek Evi, kırtasiye, yardımcı ve test kitapları gibi ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da katkı sağlıyor.
Yeni dönem çalışmaları kapsamında son olarak öğrencilerimize Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert ve Meclis Üyesi Erhan Elmastaş’ın da katılımıyla kitap yardımları gerçekleştirildi.
Bandırma Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla temin edilen Matematik, Türkçe, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden oluşan konu anlatımlı soru bankası kitaplar, Başkan Mirza tarafından öğrencilere dağıtıldı.
Kitapların dağıtımı sırasında Eğitim Destek Evi çalışmaları hakkında bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Eğitim Destek Evi’nin geçmiş dönemden bugüne sistemli bir şekilde büyüdüğünü belirterek önemli başarılar elde ettiğini söyledi.
Mirza, Eğitim Destek Evi’nin yeni dönemde daha büyük başarılara imza atacağına ve bunun için gerekli çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Kitapların dağıtımı sırasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Mirza, yeni dönemde sosyal ve kültürel alanlarda birçok gezi ve benzeri aktiviteyi öğrencilerle buluşturacaklarını dile getirdi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli