Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma Devlet Hastanesi Koordinatörü Erdekte…

Bandırma Devlet Hastanesi Koordinatörü Erdekte…

Bandırma Devlet Hastanesi Koordinatörü Op. Dr. H. Serdar Yazıcı, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Bandırma Devlet Hastanesi Koordinatörü Op. Dr. H. Serdar Yazıcı, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Bölgemizin en önemli sağlık üssü olan Bandırma Devlet Hastanesi`nin Genel Koordinatörü Op. Dr. H. Serdar Yazıcı ile Başhekim Yardımcısı Celal Bulut, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret edip, İlçe Başkanı Hikmet Onay ve ekibine görevlerinde başarı dileklerini iletti.
AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları tarafından karşılanan konuklara ilçedeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi verildi.
Bandırma ve Erdek`te hizmete giren devlet hastanelerinin sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, önce Bandırma`ya ardından Erdek`e kazandırılan devlet hastaneleri ile sağlık konusunda ilkleri gerçekleştiren AK Parti iktidarının çalışmaları paylaşıldı.
Ziyarette Bandırma Devlet Hastanesi`nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, Erdek`in geçen yılın ortalarında yeni hastane binasına kavuştuğunu, geçtiğimiz ay Sayın Başbakanımız Erdoğan`ın teşrifleriyle hastanenin açılış törenin gerçekleştirildiğini anlattı. 
Yeni hastane binasının hizmete açılmasıyla Erdek halkının daha kaliteli sağlık hizmeti almaya başladığını konuklarına aktaran Onay, Kamu Hastaneleri`nde uygulanmaya başlayan yeni sistemin başarılı olacağına da inandıklarını belirtti.
İlçe Başkanı Onay, "Yeni düzenleme ile ilimizdeki kamu hastanelerine bir genel sekreter atandı. Bundan sonra kamu hastanelerindeki tüm işlemleri genel sekreterlik takip edecek ve sorumlu olacak. Yapılan değişikliklerin ve reformların tek amacı halka daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır. AK Parti iktidarları öncesi sağlık alanında verilen hizmetin kalitesi çok düşüktü. Yapılan reformlar hem hizmet kalitesini arttırdı hem de vatandaş memnuniyetini arttırdı. Hastanelerimizdeki tıbbi cihazlarımız ve sunulan imkanlar da arttırıldı. Bakınız Erdek`e, Devlet Hastanesi yeni hizmet binasına taşınınca başta Diyaliz ünitelerimiz olmak üzere, halkımızda aradaki farkı rahat bir şekilde görmeye başlamıştır" dedi.
Bandırma Devlet Hastanesi Koordinatörü Op. Dr. H. Serdar Yazıcı ise AK Parti Erdek İlçe Başkan ve yönetimine, Bandırma`daki sağlık hizmetleri için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false