Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma CHPden yöneticilere eğitim

Bandırma CHPden yöneticilere eğitim

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu eğitiminin ikinci ayağı olan Yöneticilerin Eğitimi programı Bandırma Eken Prestige Oteli salonlarında bu sabah başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi  Parti Okulu eğitiminin ikinci ayağı olan `` Yöneticilerin Eğitimi`` programı Bandırma Eken Prestige Oteli salonlarında bu sabah başladı.
Üç gün sürecek olan eğitim çalışmalarının amacının,  parti tüzük ve programında belirtilen amaç ve hedeflerini, ideolojisini, tarihini, politika ve projelerini paylaşmak; parti kararlarını benimsetmek, parti üyelerinin kişisel gelişmelerine katkı sunmak, parti üyelerini teorik bilgi ile donatmak, deneyim beceri ve yeteneklerini arttırmak olduğu bildirildi.
Yöneticilerin Eğitimi adı altındaki programın açılış konuşmasını Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptı. Bugün burada eğiticilerin eğitiminden başlayarak  seçimlere yaklaşık 15 ay kala Türkiye`nin her yerinde çok yoğun bir şekilde uygulama kararı aldık. Parti içersinden özel seçilmiş partili kardeşlerim belirlenen süre içersinde eğitime tabi tutularak belirli konularda bilgiyle donatılacaklar. ``dedi.
CHP Parti Okulu eğitmeni Nermin Mutlu`da yaptığı konuşmada parti içindeki eğitimdeki amaçlarının, üyelerin partili olma bilincini ve partili yoldaşlığını benimsemelerini, sosyal demokrasinin temel değerlerini içselleştirmelerini, partinin sağlıklı yapılanmasını yaygınlaştırmak olduğu dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false