Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma CHP’de delege pazarı ve kavga

Bandırma CHP’de delege pazarı ve kavga

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütünde delege seçimleri sürerken sık sık gerginlikler, küfürleşmeler, hatta kavgalar yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütünde delege seçimleri sürerken sık sık gerginlikler, küfürleşmeler, hatta kavgalar yaşanıyor. Her iki listenin destekçileri de delegelerin kendi listelerine oy vermelerini sağlamak için önemli çaba harcıyorlar ve hatta CHP ilçe binasına araçlarla delege taşıyorlar.

Parti binasının önünde yan yana iki ayrı kafeteryada toplanan “beyaz” liste taraftarları ile “mavi” listeleri destekleyenler arasında 27 Temmuz 2023 Perşembe günü de sert tartışmalar yaşanıp, küfürleşmeler, birbirlerinin üzerine yürümeler görüldü.

Levent, Bentbaşı ve 600 Evler mahalleleri için delege seçimlerinin gerçekleştiği 27 Temmuz 2023 Perşembe günü, “mavi” listeyi destekleyen önceki belediye başkanı Dursun Mirza’nın, yanında bulunan kafeteryadaki delege ve üyelerin fotoğrafını çekmesinin ardından ortalık bir anda gerildi. Bu arada “beyaz” listeyi destekleyen Erol Tarlı ile “mavi” listeyi destekleyen Hüseyin Çeri’nin birbirlerinin üzerine yürüdükleri görüldü. Bu sırada “beyaz” liste ilçe başkan adayı Mehmet Atak ile “mavi” liste ilçe başkan adayı Cemal Adıgüzel’in, tartışmayı yatıştırmak için çaba harcadıkları gözlendi.

Bandırma’nın en yoğun bölgesinde, cumhuriyet alanında yaşanan bu olaylar, sade vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izleniyor.

CHP Bandırma İlçe Örgütü’nde, 28 Temmuz 2023 Cuma günü, Bandırma’nın iki büyük mahallesi olan 17 Eylül ve İhsaniye’nin delege seçimleri yapılacak.



Anahtar Kelimeler: Bandırma delege pazarı kavga
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı