Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma CHP seçim çalışmalarına hız verdi

Bandırma CHP seçim çalışmalarına hız verdi

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile CHPnin Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza Petrol-İş Sendikasını ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile CHP`nin Bandırma Belediye Başkan adayı Dursun Mirza Petrol-İş Sendikasını ziyaret etti.
CHP Bandırma ilçe örgütü, ilk seçim startını Emek Platformu`ndan başlattı. CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkan Yardımcısı ve başkan adayı Dursun Mirza ve Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi`ni ziyaret ederek, Emek Platformu üyelerinin düşüncelerini dinleyip, önerilerini aldılar. Başkan adayı Mirza, çalışma programını bu dilek, istek ve önerilerin doğrultusunda hazırlayacağını vurgularken, Milletvekili Havutça ise 30 Mart 2014`te gerçekleştirilecek yerel seçimin öneminin altını çizdi. Bandırma`daki seçim startını, emeğe değer veren bir parti olarak emekçilerle bir araya gelerek başlattıklarını vurgulayan Havutça, şunları söyledi:
"Türkiye Cumhuriyeti bugün, tarihinin en büyük yolsuzluğu ile batağa saplanmıştır. Son üç ay için yapılan değerlendirmeler, bu yolsuzluğun boyutunun 247 milyar dolara ulaştığını gösteriyor ki, bu para, atanamayan binlerce öğretmenin  tüm maaşlarına eşdeğerdir. Gelin, yerel seçimde bir umut ışığı yakalım. Türkiye, bu haramilere mahkum değildir."
Havutça, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve birinci derecedeki yakınlarını, iktidara geldikleri 2002 yılı ile bugünkü dönemdeki mal varlıklarını açıklamaya çağırdı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli