Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma CHP bayramlaştı Belediye Başkanı Tosun: “Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz”

Bandırma CHP bayramlaştı Belediye Başkanı Tosun: “Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma ilçe örgütünde bayramlaşma gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma ilçe örgütünde bayramlaşma gerçekleşti.
Bayramlaşmada ilk konuşmayı yapan CHP Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, ilk seçimde bu iktidarı sandıkta devireceklerini belirterek, “Bu ülkede evlerde tencere kaynamıyorsa iktidarın gitmesi kaçınılmazdır. Türkiye’de iktidar değişecek, halkın iktidarını kuracağız” dedi.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun da konuşmasında, 3 yıldan beri yerel iktidarın başında bulunduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
“Bandırma’nın belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. 2-6 yaş arası 260 çocuğun bulunduğu kreşimizi açtık. Atatürkçü, çağdaş ve laik cumhuriyetimize bağlı gençler yetiştirmek için çaba harcıyoruz. 10 derslikli, içinde öğretmenler odası da bulunan, modern bir eğitim destek evi yaptık. Tatlısu’da yaptığımız engelliler kampının bumbala evleri tamamladık. Buradaki ikinci aşama çalışmaları da yapacağız. Bin dönümlük arazi olan Malta Deresi projesine de başladık. Bir yıl sonra tamamlayacağız. Bu bölge, Balıkesir’in en önemli rekreasyon alanı ve Bandırma için cazibe merkezi olacaktır. Bandırma’daki boş birçok alana büyük parklar kazandırdık. Kamuoyu anketlerinde en başarılı belediye başkanları arasında gösterilmekten mutluluk duyuyorum. Belediyemizi ölçülebilir ve kurumsallaşmış bir konuma getirmek için çalışıyoruz. Tabii ki bu başarımızda İlçe Başkanlığımızın ve siz değerli partili arkadaşlarımızın büyük desteğinin payı da var.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı