Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma Belediyesinden vatandaşa Solar Bank hizmeti

Bandırma Belediyesinden vatandaşa Solar Bank hizmeti

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın girişimiyle, Güneş Enerjisiyle Çalışan Solar Bankların üretimi hızla devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın girişimiyle, Güneş Enerjisiyle Çalışan Solar Bankların üretimi hızla devam ediyor.
Kaynakların verimli ve daha etkin bir şekilde kullanılması amacıyla faaliyet gösteren Bandırma Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı birimler, yaklaşan yaz ayları öncesinde Belediye şantiyesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Güzel havalarda ilçe halkının aileleriyle birlikte vakit geçirdiği, yürüyüş yaptığı sahil bandı ve benzeri sosyal alanlarda kullanılmak ve kent estetiğine katkı sunmak amacıyla üretimi yapılan güneş enerjisiyle çalışan banklar, kamelya grupları, çöp kutuları, fitness-spor aletleri, normal banklar ve Park-Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan ahşap saksı grupları Destek Hizmetleri ekipleri tarafından yapımı tamamlanarak hazır hale getiriliyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında ön plana çıkan Güneş Enerjisiyle Çalışan Solar Banklar ise bu yıl ilk defa üretimi gerçekleştirilen ürün grupları olarak Bandırma halkına hizmet verecek.
Vatandaşlara açık alanlarda akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarını şarj etme imkânı sunan yeni solar banklar, ilerleyen dönemlerde halkın yoğun bir şekilde yer aldığı sosyal alanlara yerleştirilerek hizmete alınması planlanıyor.
Öte yandan Destek Hizmetlerine bağlı atölyelerde hazırlanan diğer oturma grupları ve banklar ilçenin dört bir yanında vatandaşlara hizmet verirken ilave olarak park ve bahçeler, okul, kamu kurum ve kuruluşları, yeni kırsal mahallelerde kullanılmak üzere farklı noktalara dağıtımları gerçekleştiriliyor.
Bandırma Belediyesi, kendi öz kaynaklarını kullanarak şehrin estetiğine ekonomik olarak katkı sunmasının yanında, gelen yardım taleplerine verilen cevap ve kurumlara sunduğu destek ile vatandaşların büyük beğenisini topluyor.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı