Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma Belediyesi’nden muhtarlara yemek

Bandırma Belediyesi’nden muhtarlara yemek

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla muhtarlara yemek verdi.

Bandırma Belediyesi, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla muhtarlara yemek verdi.
Grand Asya Oteli salonunda gerçekleşen yemeğe Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve belediye meclis üyeleri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldılar.
BAŞKAN TOSUN KONUŞUYOR
Gecede ilk konuşmayı yapan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma’ya bağlı 25’i merkezde olmak üzere toplam 55 mahalleye hizmet vermek için çaba harcadıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Bandırma sürekli büyüyüp gelişen bir kent. Bu nedenle hizmet vermek kolay değil. Ancak göreve seçilmeden önce Bandırma’nın 5 yıllık stratejik planlarını yapmıştık. Buna paralel olarak hiçbir siyasi ayırım yapmaksızın çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızı, muhtarlarımızla birlikte, ortak akılla yapıyoruz. Siz muhtarlar, bizler için çok önemlisiniz.”
Tosun, konuşmasında yaptıkları çeşitli çalışmaları da anlattı.
KAYMAKAM AKSAKAL KÜRSÜDE
Ardından konuşan Kaymakam Engin Aksakal, muhtarlık müessesesinin ülkemizde 1800’lü yıllardan beri süregeldiğini vurgulayarak, şunları aktardı:
“Muhtarlık bir meslek değil, gönül işidir. Yerel yönetimlerin temel taşıdır. Bandırma’daki muhtarlar da görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Bandırma çok canlı ve dinamik bir kent. Bandırma’da tüm kurumlar arasında uyumlu bir çalışma var. Bu uyum iyileştirilerek sürmeli.”
Konuşmaların ardından muhtarlara armağanları verildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı