Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Bandırma Belediyesinde eğitime desteğe devam…

Bandırma Belediyesinde eğitime desteğe devam…

Bandırma Belediyesi, eğitim alanında yerine getirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ihtiyacı olan çocuklarımıza kitap yardımında bulundu.

Bandırma Belediyesi, eğitim alanında yerine getirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ihtiyacı olan çocuklarımıza kitap yardımında bulundu. 
Bandırma Belediyesi`nin temin ettiği ve hayırsever vatandaşlarımızla dershanelerimizin bağışladığı YGS, DYS ve KPSS hazırlık kitapları Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza tarafından 50 öğrencimizin eğitimine katkı sağlaması amacıyla kendilerine ve ailelerine teslim edildi. 
Eğitime destek çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Eğitim Destek Evi`nin özel çabalarla kapatılmasına rağmen eğitim çalışmalarını yılmadan sürdürdüklerini söyledi.
Mirza, konuşmasının devamında şunları kaydetti:  "Belediye ye teslim edilen SBS, YGS, DYS ve KPSS`ye ait hazırlık kitaplarımızı ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıtıyoruz. Bununla birlikte Eğitim Destek Evimiz faaliyette olduğu süre içinde daha önce 104 öğrencimize yerine getirdiğimiz kitap yardımı dışında yine bugün 50 civarında öğrencimizle kitap yardımlarımıza devam ettik"
"Son bir ayda 338 öğrencimiz internet evinden faydalandı"
"Ayrıca internet evimizle öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Son bir aylık süre zarfında 338 öğrencimiz internet evinden faydalandı. Öğrencilerimiz burada dersleri için çeşitli araştırmaları yaparken ayrıca Sınava Giriş Belgesi, Kayıt Formu ve ödevleri için çıktı gibi hizmetlerimizden de faydalandılar" 
"Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan ve bu konuda iyi sonuçlar alan Eğitim Destek Evimiz özel çabalarla kapatıldı"
"Daha önce Eğitim Destek Evimizde kurs gören, ders alan öğrencilerimizin büyük bir kısmını okul kurslarına ve dershanelere yerleştirerek onlarında mağdur olmasını engellemiştik. Öğrencilerimize güzel hizmetler veren, onları geleceğe hazırlayan ve bu konuda iyi sonuçlar alan Eğitim Destek Evimiz özel çabalarla kapatıldı. Bandırma halkı bunu çok iyi biliyor. Ülkemizin dört bir yanında bu tür eğitimi veren belediyeler var. Örnek verecek olursak İzmir`deki bütün belediyeler ve İstanbul`daki birçok belediye eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bandırma Belediyesi olarak bizde devam etmek istiyoruz. Bu nedenle kapatılma gerekçelerini haklı bulmuyoruz. Dolayısıyla bu konuda davada açtık ve bu davamızı da kazanacağımıza inanıyoruz. Bizler eğitime destek olmaya yılmadan devam edeceğiz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı